top of page
bgImage

Keramisk Coating, er det verdt det? Bruk av keramisk coating er definitivt verdt din tid, krefter og penger.

bgImage

Coating  fra 7900kr 

Alle vil ta vare på bilen og lakken, men hvordan? Du får mange svar hvis du spør hvordan du best beskytter lakken. Men hvem skal du høre på? Noen foreslår at du skal gå for, voks mens andre foreslår syntetiske sealere. Et annet forslag som dukker opp er foliering av hele bilen i enten vinyl- eller steinsprutfolie.

Vi anbefaler keramisk lakkforsegling. Hva er det, og hva er fordelene?

Dette er de fem viktigste grunnene til å velge keramisk lakkforsegling:

1. Beskytter lakken : 


Keramisk Coating skaper en transparent barriere mellom lakken og de ytre påkjenningene. «Coating» kan oversettes med «belegg» på norsk, i dette tilfellet et beskyttende, gjennomsiktig belegg, som fungerer som en ekstra solid forsvarslinje mot veisalt, fugleskitt, UV-stråling og den salige blandingen av skitt som finnes langs veiene.3. Lang holdbarhet :


En keramisk coating er den mest holdbare løsningen. Hvis vi utelukker steinsprutfolie som befinner seg i en helt annen prisklasse, gir en keramisk coating best beskyttelse. 


5. Enklere Rengjøring :

 

En bil med keramiske lakkforsegling krever også mindre kjemikalier for å få bilen ren, og tiden du bruker på vask kan gå drastisk ned .


2. Skitten fester seg ikke : 


På grunn av lakkforseglingens spesielle designstruktur helt ned på nanonivå, er det vanskeligere for væsker og skitt å feste seg til lakken. Dette ligner mye på effekten du kjenner fra teflonpannen hjemme på kjøkkenet. Denne egenskapen kalles «hydrofobisitet». Det er denne egenskapen som også gjør det mye enklere å holde bilen ren. 


4. Gir blankere lakk : 


Bilen din vil se fantastisk ut etter at den har fått keramisk lakkforseling. I tillegg til beskyttelsen fremheves fargen og lakkfinishen med en helt egen dybde og glød.


For best resultat gjennomføres prosessen før utlevering av ny bil. Med bruktbil er det avgjørende med grundig vask, ripefjerning og polering av bilen. Vi anbefaler å rengjøre bilen skikkelig.


bgImage

Coating har markert seg på markedet de siste årene som den ultimate lakkbeskyttelsen. Noen grunner for dette er at coating tåler mer kjemi, minsker sjansen for å ripe opp klarlakken, varer lenge og har blitt veldig enkel i bruk. Med det har coating blitt et ord synonymt med lakkbeskyttelse men det finnes coatinger som også er spesiallaget for å fungere på de andre overflatener .

Ønsker du mer info eller et godt tilbud ? Ring oss eller ta turen innom 


bottom of page